Av. de Francesc Macià, 60, 15 3
08208 Sabadell (Barcelona)
info@avcenginyeria.com
Tel. 937 273 154

Sobre nosaltres

AVC enginyeria és una empresa dedicada a la consultoria, redacció i implantació de projectes d'enginyeria industrial i construcció en l'àmbit industrial, comercial, residencial, recreatiu, energètic i instal·lacions en general.

AVC enginyeria disposa d’un equip profesional altament qualificat amb vint anys d’experiència amb el sector. La nostra experiència acomulada, juntament amb equip professional en constant millora i formació i l’ús de les eines tecnològiques de darrera generació ens situa com a empresa capdavantera en el sector.

  • AVC Enginyeria dóna servei a una gran diversitat de clients, tant particulars com petits establiments comercials, grans superfícies, equipaments esportius, establiments industrials, etc. També col·labora amb l'administració local, diputacions, etc.

  • AVC Enginyeria està en contacte permanent amb el Col·legi d´Enginyers Industrials de Catalunya, i amb les administracions públiques, el que assegura estar al corrent de la normativa i legislació vigent a aplicar en cada cas.

  • AVC Enginyeria disposa de personal col·legiat al COEIC, pel què pot oferir el visat dels treballs en cas de ser necessari.

La nostra experiència acumulada, juntament amb equip professional en constant millora i formació i l'ús de les eines tecnològiques de darrera generació ens situa com a empresa capdavantera en el sector.

El nostre objectiu és la satisfacció del client, i l'assolim complint les tasques que ens encomana vetllant per la minimització dels costos i plaços d'entrega, donant un tracte personalitzat, àgil i directe.

Contacte

Contacte Enginyeria a Sabadell
Mapa Contacte Enginyeria a Sabadell

AVC Enginyeria
Av. de Francesc Macià, 60, 15 3
08208 Sabadell (Barcelona)
info@avcenginyeria.com
Tel: 937 273 154